SMKS NU Sukra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Sukra
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754527
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Embutan No.16-17, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Sukra nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Embutan No.16-17, Kalurahan/Désa Sukra Kacamatan Sukra, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754527.


Alephbet Edu.png