SMKS NU Sukra

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS NU Sukra
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754527
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Embutan No.16-17, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS NU Sukra nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Embutan No.16-17, Kalurahan/Désa Sukra Kacamatan Sukra, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754527.


Alephbet Edu.png