SMKS Nasional Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Nasional Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215973
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Mulia Asri No. 85, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Nasional Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Mulia Asri No. 85, Kalurahan/Désa Pekandangan Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215973.


Alephbet Edu.png