SMKS Nasional Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Nasional Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20215973
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Mulia Asri No. 85, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Nasional Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Mulia Asri No. 85, Kalurahan/Désa Pekandangan Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215973.


Alephbet Edu.png