SMKS Nurul Quran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Nurul Quran
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69840995
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Desa Kapringan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Nurul Quran nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Desa Kapringan, Kalurahan/Désa Kapringan Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69840995.


Alephbet Edu.png