SMKS Nurul Quran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Nurul Quran
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69840995
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiDesa Kapringan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Nurul Quran nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Desa Kapringan, Kalurahan/Désa Kapringan Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69840995.


Alephbet Edu.png