SMKS Nusantara Terisi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Nusantara Terisi
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20268853
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi P.U.K. Cibereng No.46, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Nusantara Terisi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di P.U.K. Cibereng No.46, Kalurahan/Désa Kendayakan Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268853.


Alephbet Edu.png