SMKS Nusantara Terisi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Nusantara Terisi
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20268853
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiP.U.K. Cibereng No.46, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Nusantara Terisi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di P.U.K. Cibereng No.46, Kalurahan/Désa Kendayakan Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20268853.


Alephbet Edu.png