SMKS PGRI 1 Gantar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PGRI 1 Gantar
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754614
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Gantar-Sanca Km.1, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PGRI 1 Gantar nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Gantar-Sanca Km.1, Kalurahan/Désa Gantar Kacamatan Gantar, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754614.


Alephbet Edu.png