SMKS PGRI Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PGRI Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20215972
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Ir.H. Juanda No.256, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PGRI Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Ir.H. Juanda No.256, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215972.


Alephbet Edu.png