SMKS PGRI Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PGRI Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215972
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Ir.H. Juanda No.256, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PGRI Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Ir.H. Juanda No.256, Kalurahan/Désa Karanganyar Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215972.


Alephbet Edu.png