SMKS PGRI Kamal Juntinyuat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PGRI Kamal Juntinyuat
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215949
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Juntinyuat Blok Kamal, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PGRI Kamal Juntinyuat nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Juntinyuat Blok Kamal, Kalurahan/Désa Juntikebon Kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215949.


Alephbet Edu.png