SMKS PGRI Kandanghaur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PGRI Kandanghaur
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215950
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Eretan Wetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PGRI Kandanghaur nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Eretan Wetan, Kalurahan/Désa Eretan Wetan Kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215950.


Alephbet Edu.png