SMKS PGRI Karangampel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS PGRI Karangampel
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20271073
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiRaya Barat Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS PGRI Karangampel nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Raya Barat Karangampel, Kalurahan/Désa Karangampel Kacamatan Karangampel, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271073.


Alephbet Edu.png