SMKS Pejuang Negeri Haurgeulis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pejuang Negeri Haurgeulis
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69768179
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Blok Jati No.99 Dusun Ciini, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pejuang Negeri Haurgeulis nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Blok Jati No.99 Dusun Ciini, Kalurahan/Désa Sumbermulya Kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69768179.


Alephbet Edu.png