SMKS Pembaharuan Gantar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pembaharuan Gantar
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69786578
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Subang Cikamurang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pembaharuan Gantar nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Subang Cikamurang, Kalurahan/Désa Bantarwaru Kacamatan Gantar, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69786578.


Alephbet Edu.png