SMKS Pembaharuan Gantar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pembaharuan Gantar
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69786578
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Subang Cikamurang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pembaharuan Gantar nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Subang Cikamurang, Kalurahan/Désa Bantarwaru Kacamatan Gantar, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69786578.


Alephbet Edu.png