SMKS Pembangunan Tukdana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pembangunan Tukdana
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20270665
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Jatibarang-Kadipaten, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pembangunan Tukdana nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Jatibarang-Kadipaten, Kalurahan/Désa Rancajawat Kacamatan Tukdana, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20270665.


Alephbet Edu.png