SMKS Pembangunan Tukdana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Pembangunan Tukdana
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20270665
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Jatibarang-Kadipaten, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Pembangunan Tukdana nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Jatibarang-Kadipaten, Kalurahan/Désa Rancajawat Kacamatan Tukdana, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20270665.


Alephbet Edu.png