SMKS Plus As Salafiyah Kerangkeng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Plus As Salafiyah Kerangkeng
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20256281
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Syech Royani, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Plus As Salafiyah Kerangkeng nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Syech Royani, Kalurahan/Désa Srengseng Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20256281.


Alephbet Edu.png