SMKS Plus As Salafiyah Kerangkeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Plus As Salafiyah Kerangkeng
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20256281
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Syech Royani, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Plus As Salafiyah Kerangkeng nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Syech Royani, Kalurahan/Désa Srengseng Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20256281.


Alephbet Edu.png