SMKS Ponpes Cadangpinggan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Ponpes Cadangpinggan
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20233764
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya By Pass Kertasemaya Km 37 Sukagumiwang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Ponpes Cadangpinggan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya By Pass Kertasemaya Km 37 Sukagumiwang, Kalurahan/Désa Gedangan Kacamatan Sukagumiwang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233764.


Alephbet Edu.png