SMKS Rise Sleman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Rise Sleman
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69786582
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Raya Krasak Blok Carik 45273, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Rise Sleman nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Krasak Blok Carik 45273, Kalurahan/Désa Sleman Kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69786582.


Alephbet Edu.png