SMKS Sayid Sabiq Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Sayid Sabiq Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754533
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Panyindangan Wetan No.1, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Sayid Sabiq Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Panyindangan Wetan No.1, Kalurahan/Désa Panyindangan Wetan Kacamatan Sindang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754533.


Alephbet Edu.png