SMKS Suaka Sindang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Suaka Sindang
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20271075
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Panyindangan No. 7, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Suaka Sindang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Panyindangan No. 7, Kalurahan/Désa Panyindangan Wetan Kacamatan Sindang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271075.


Alephbet Edu.png