SMKS Suaka Sindang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Suaka Sindang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20271075
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Panyindangan No. 7, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Suaka Sindang nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Panyindangan No. 7, Kalurahan/Désa Panyindangan Wetan Kacamatan Sindang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271075.


Alephbet Edu.png