SMKS Teladan Kertasemaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Teladan Kertasemaya
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215947
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl.By Pass Kertasemaya No. 47, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Teladan Kertasemaya nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl.By Pass Kertasemaya No. 47, Kalurahan/Désa Kertasemaya Kacamatan Kertasemaya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215947.


Alephbet Edu.png