SMKS Telematika Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Telematika Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20215946
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Raya Sindangkerta Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Telematika Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Sindangkerta Lohbener, Kalurahan/Désa Lohbener Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215946.


Alephbet Edu.png