SMKS Telematika Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Telematika Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20215946
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Raya Sindangkerta Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Telematika Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jalan Raya Sindangkerta Lohbener, Kalurahan/Désa Lohbener Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215946.


Alephbet Edu.png