SMKS Widya Nusantara Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Widya Nusantara Sumedang
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20235641
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Rd. Ali Sadikin Km.5 Kec. Ujungjaya - Sumedang, Kabupatén Sumedang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Widya Nusantara Sumedang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Sumedang. Alamat lengkepna di Jalan Rd. Ali Sadikin Km.5 Kec. Ujungjaya - Sumedang, Kalurahan/Désa Kebon Cau Kacamatan Ujung Jaya, Kabupatén Sumedang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20235641.


Alephbet Edu.png