SMKS Yabujah Segeran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Yabujah Segeran
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20255767
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kh. Hasyim Asyari No.1/1, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Yabujah Segeran nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Kh. Hasyim Asyari No.1/1, Kalurahan/Désa Segeran Kidul Kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20255767.


Alephbet Edu.png