SMKS Yapiim Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Yapiim Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69754418
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl Kapuan Jaya 175 Dukuh, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Yapiim Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl Kapuan Jaya 175 Dukuh, Kalurahan/Désa Dukuh Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754418.


Alephbet Edu.png