SMKS Yapiim Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Yapiim Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69754418
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl Kapuan Jaya 175 Dukuh, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Yapiim Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl Kapuan Jaya 175 Dukuh, Kalurahan/Désa Dukuh Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69754418.


Alephbet Edu.png