SMKS Yapin Kertasemaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMKS Yapin Kertasemaya
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69786581
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tulungagung Km 38,5, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMKS Yapin Kertasemaya nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tulungagung Km 38,5, Kalurahan/Désa Tulungagung Kacamatan Kertasemaya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69786581.


Alephbet Edu.png