SMK Al Fatih Terisi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Al Fatih Terisi
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69894392
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Rajasinga, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Al Fatih Terisi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Rajasinga, Kalurahan/Désa Rajasinga Kacamatan Terisi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69894392.


Alephbet Edu.png