SMK Al Hijrah Bongas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Al Hijrah Bongas
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69945455
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Blok Kanem Rt 06 Rw 02, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Al Hijrah Bongas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Blok Kanem Rt 06 Rw 02, Kalurahan/Désa Cipedang Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69945455.


Alephbet Edu.png