SMK Al Hijrah Bongas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Al Hijrah Bongas
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69945455
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiBlok Kanem Rt 06 Rw 02, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Al Hijrah Bongas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Blok Kanem Rt 06 Rw 02, Kalurahan/Désa Cipedang Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69945455.


Alephbet Edu.png