SMK Al Hikmah Anjatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Al Hikmah Anjatan
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69948626
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Irigasi Wanguk, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Al Hikmah Anjatan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Irigasi Wanguk, Kalurahan/Désa Wanguk Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69948626.


Alephbet Edu.png