SMK Al Mustaqim Cikedung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Al Mustaqim Cikedung
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69947092
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Tugu - Jambak, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Al Mustaqim Cikedung nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Tugu - Jambak, Kalurahan/Désa Jambak Kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947092.


Alephbet Edu.png