SMK Al Musthofa Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Al Musthofa Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69948290
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Sutajaya No. 05, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Al Musthofa Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Sutajaya No. 05, Kalurahan/Désa Pekandangan Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69948290.


Alephbet Edu.png