SMK Al Musthofa Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Al Musthofa Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69948290
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sutajaya No. 05, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Al Musthofa Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Sutajaya No. 05, Kalurahan/Désa Pekandangan Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69948290.


Alephbet Edu.png