SMK Al Washliyah Anjatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Al Washliyah Anjatan
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69931775
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Cilandak No. 4, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Al Washliyah Anjatan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Cilandak No. 4, Kalurahan/Désa Anjatan Utara Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69931775.


Alephbet Edu.png