SMK As Sahidu Gabuswetan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK As Sahidu Gabuswetan
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69945625
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Pu Desa Kedungdawa, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK As Sahidu Gabuswetan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pu Desa Kedungdawa, Kalurahan/Désa Kedungdawa Kacamatan Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69945625.


Alephbet Edu.png