SMK Ash Shobuniyyah Cikedung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Ash Shobuniyyah Cikedung
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69931787
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Kopral Warja, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Ash Shobuniyyah Cikedung nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Kopral Warja, Kalurahan/Désa Loyang Kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69931787.


Alephbet Edu.png