SMK Ash Shobuniyyah Cikedung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Ash Shobuniyyah Cikedung
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69931787
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Kopral Warja, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Ash Shobuniyyah Cikedung nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Kopral Warja, Kalurahan/Désa Loyang Kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69931787.


Alephbet Edu.png