SMK Benteng Pancasila

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Benteng Pancasila
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69947224
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pu Babakan Dampyang No.67, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Benteng Pancasila nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Babakan Dampyang No.67, Kalurahan/Désa Babakanjaya Kacamatan Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947224.


Alephbet Edu.png