SMK Benteng Pancasila

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Benteng Pancasila
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69947224
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Pu Babakan Dampyang No.67, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Benteng Pancasila nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Pu Babakan Dampyang No.67, Kalurahan/Désa Babakanjaya Kacamatan Gabuswetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947224.


Alephbet Edu.png