SMK Bhakti Satria Buana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Bhakti Satria Buana
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69892475
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Subang ?? Cikamurang Km.20, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Bhakti Satria Buana nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Subang ?? Cikamurang Km.20, Kalurahan/Désa Bantarwaru Kacamatan Gantar, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69892475.


Alephbet Edu.png