SMK Bhakti Satria Buana

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Bhakti Satria Buana
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69892475
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Subang ?? Cikamurang Km.20, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Bhakti Satria Buana nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Subang ?? Cikamurang Km.20, Kalurahan/Désa Bantarwaru Kacamatan Gantar, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69892475.


Alephbet Edu.png