SMK Cita Teknika

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Cita Teknika
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69894539
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Bangbangtutuka Rt01/02 Cisaranten, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Cita téhnika nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Bangbangtutuka Rt01/02 Cisaranten, Kalurahan/Désa Wangun Jaya Kacamatan Leuwisadeng, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69894539.


Alephbet Edu.png