SMK Darul Muflihin Bongas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Darul Muflihin Bongas
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69945623
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cipaat-Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Darul Muflihin Bongas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cipaat-Bongas, Kalurahan/Désa Cipaat Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69945623.


Alephbet Edu.png