SMK Darul Muflihin Bongas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Darul Muflihin Bongas
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69945623
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Cipaat-Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Darul Muflihin Bongas nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cipaat-Bongas, Kalurahan/Désa Cipaat Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69945623.


Alephbet Edu.png