SMK Dzul Zalali Wa Ikrom Anjatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Dzul Zalali Wa Ikrom Anjatan
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69945952
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Salam Darma, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Dzul Zalali Wa Ikrom Anjatan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Salam Darma, Kalurahan/Désa Bugistua Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69945952.


Alephbet Edu.png