SMK Dzul Zalali Wa Ikrom Anjatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Dzul Zalali Wa Ikrom Anjatan
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69945952
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Salam Darma, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Dzul Zalali Wa Ikrom Anjatan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Salam Darma, Kalurahan/Désa Bugistua Kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69945952.


Alephbet Edu.png