SMK IT Hidayatul Mujahidin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK IT Hidayatul Mujahidin
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69947344
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pecuk Km.5, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK IT Hidayatul Mujahidin nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pecuk Km.5, Kalurahan/Désa Panyindangan Kulon Kacamatan Sindang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947344.


Alephbet Edu.png