SMK IT Hidayatul Mujahidin

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK IT Hidayatul Mujahidin
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69947344
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Pecuk Km.5, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK IT Hidayatul Mujahidin nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pecuk Km.5, Kalurahan/Désa Panyindangan Kulon Kacamatan Sindang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947344.


Alephbet Edu.png