SMK Islam Darul Fikri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Islam Darul Fikri
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69892476
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Penanggul Blok Karangpalu Rt. 007 Rw.003 Kode Pos 45255, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Islam Darul Fikri nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Penanggul Blok Karangpalu Rt. 007 Rw.003 Kode Pos 45255, Kalurahan/Désa Bongas Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69892476.


Alephbet Edu.png