SMK Islam Darul Fikri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Islam Darul Fikri
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69892476
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Penanggul Blok Karangpalu Rt. 007 Rw.003 Kode Pos 45255, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Islam Darul Fikri nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Penanggul Blok Karangpalu Rt. 007 Rw.003 Kode Pos 45255, Kalurahan/Désa Bongas Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69892476.


Alephbet Edu.png