SMK Islam Nusantara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Islam Nusantara
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69947079
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Cidempet Blok Rawa, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Islam Nusantara nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Cidempet Blok Rawa, Kalurahan/Désa Cidempet Kacamatan Arahan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947079.


Alephbet Edu.png