SMK Islam Nusantara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Islam Nusantara
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69947079
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Cidempet Blok Rawa, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Islam Nusantara nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Cidempet Blok Rawa, Kalurahan/Désa Cidempet Kacamatan Arahan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947079.


Alephbet Edu.png