SMK Islam Terpadu Al Irsyady

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Islam Terpadu Al Irsyady
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69888465
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Pekandangan Jaya Km 05, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Islam Terpadu Al Irsyady nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pekandangan Jaya Km 05, Kalurahan/Désa Pekandangan Jaya Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69888465.


Alephbet Edu.png