SMK Islam Terpadu Al Irsyady

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Islam Terpadu Al Irsyady
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69888465
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pekandangan Jaya Km 05, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Islam Terpadu Al Irsyady nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pekandangan Jaya Km 05, Kalurahan/Désa Pekandangan Jaya Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69888465.


Alephbet Edu.png