SMK Karangmangu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Karangmangu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69831538
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Karangmangu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Karangmangu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Karangmangu, Kalurahan/Désa Dukuhjati Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69831538.


Alephbet Edu.png