SMK Karangmangu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Karangmangu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69831538
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Karangmangu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Karangmangu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Karangmangu, Kalurahan/Désa Dukuhjati Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69831538.


Alephbet Edu.png