SMK Kesehatan 1 Sukra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Kesehatan 1 Sukra
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20271103
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Pantura Km 64 Sumuradem Timur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Kesehatan 1 Sukra nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pantura Km 64 Sumuradem Timur, Kalurahan/Désa Sumuradem Timur Kacamatan Sukra, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20271103.


Alephbet Edu.png