SMK Maarif Arahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Maarif Arahan
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69947225
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiDesa Pranggong Rt.14 Rw.03, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Maarif Arahan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Desa Pranggong Rt.14 Rw.03, Kalurahan/Désa Pranggong Kacamatan Arahan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947225.


Alephbet Edu.png