SMK Maarif Arahan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Maarif Arahan
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69947225
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Desa Pranggong Rt.14 Rw.03, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Maarif Arahan nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Desa Pranggong Rt.14 Rw.03, Kalurahan/Désa Pranggong Kacamatan Arahan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69947225.


Alephbet Edu.png