SMK Madinatul Rosul Lohbener

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Madinatul Rosul Lohbener
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69945954
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya By Pass Kiajaran Wetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Madinatul Rosul Lohbener nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya By Pass Kiajaran Wetan, Kalurahan/Désa Kijaran Wetan Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69945954.


Alephbet Edu.png