SMK Madinatul Rosul Lohbener

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Madinatul Rosul Lohbener
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69945954
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya By Pass Kiajaran Wetan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Madinatul Rosul Lohbener nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya By Pass Kiajaran Wetan, Kalurahan/Désa Kijaran Wetan Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69945954.


Alephbet Edu.png