SMK Migas Balongan Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Migas Balongan Indramayu
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69957365
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Sukarno Hatta, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Migas Balongan Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Sukarno Hatta, Kalurahan/Désa Pekandangan Jaya Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69957365.


Alephbet Edu.png