SMK Migas Balongan Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK Migas Balongan Indramayu
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69957365
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sukarno Hatta, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK Migas Balongan Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Sukarno Hatta, Kalurahan/Désa Pekandangan Jaya Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69957365.


Alephbet Edu.png