SMK NU Al Basyariyah Kedokanbunder

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Al Basyariyah Kedokanbunder
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 20269849
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Cemeti, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Al Basyariyah Kedokanbunder nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cemeti, Kalurahan/Désa Kedokanbunder Wetan Kacamatan Pasekan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20269849.


Alephbet Edu.png