SMK NU Al Basyariyah Kedokanbunder

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Al Basyariyah Kedokanbunder
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20269849
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cemeti, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Al Basyariyah Kedokanbunder nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cemeti, Kalurahan/Désa Kedokanbunder Wetan Kacamatan Pasekan, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20269849.


Alephbet Edu.png