SMK NU Al Quraniyah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Al Quraniyah
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69952846
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sumur Pondok No. 38, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Al Quraniyah nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Sumur Pondok No. 38, Kalurahan/Désa Dukuhjati Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69952846.


Alephbet Edu.png