SMK NU Al Quraniyah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Al Quraniyah
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69952846
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Sumur Pondok No. 38, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Al Quraniyah nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Sumur Pondok No. 38, Kalurahan/Désa Dukuhjati Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69952846.


Alephbet Edu.png