SMK NU Ampera

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Ampera
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69887367
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl Raya Blok Desa, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Ampera nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl Raya Blok Desa, Kalurahan/Désa Sukamulya Kacamatan Tukdana, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69887367.


Alephbet Edu.png