SMK NU Cantigi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Cantigi
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69867943
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cantigi Desa Cantigi Kulon Rt.04 Rw.02, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Cantigi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cantigi Desa Cantigi Kulon Rt.04 Rw.02, Kalurahan/Désa Cantigi Kulon Kacamatan Cantigi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69867943.


Alephbet Edu.png