SMK NU Cantigi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Cantigi
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69867943
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Cantigi Desa Cantigi Kulon Rt.04 Rw.02, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Cantigi nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cantigi Desa Cantigi Kulon Rt.04 Rw.02, Kalurahan/Désa Cantigi Kulon Kacamatan Cantigi, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69867943.


Alephbet Edu.png