SMK NU Cikedung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Cikedung
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional69849585
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cikedung Lor - Mundak Jaya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Cikedung nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cikedung Lor - Mundak Jaya, Kalurahan/Désa Cikedung Lor Kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69849585.


Alephbet Edu.png