SMK NU Cikedung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMK NU Cikedung
Informasi
Jinis Swasta
Nomer Pokok Sakola Nasional 69849585
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jl. Raya Cikedung Lor - Mundak Jaya, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMK NU Cikedung nyaéta Sekolah Menengah Kejuruan Swasta anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cikedung Lor - Mundak Jaya, Kalurahan/Désa Cikedung Lor Kacamatan Cikedung, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69849585.


Alephbet Edu.png